Een aantal weken geleden was ik samen met mijn vader op het internet op zoek gegaan naar vergoeding bij vertraging KLM om een bedrijf te vinden die ons goede hulp kon bieden met het verkrijgen van een vergoeding voor de vertraging die onze vlucht had opgelopen.

Veel bedrijven die hulp bieden met het verkrijgen van een vergoeding

Toen we op het internet op zoek gingen naar vergoeding bij vertraging KLM kregen we erg veel zoekresultaten van bedrijven die hulp aanbieden met het verkrijgen van een vergoeding wanneer je vlucht vertraging heeft opgelopen. We wilde graag een bedrijf vinden die lage commissiekosten hanteert we besloten daarom om eerst een aantal websites te bezoeken en met elkaar te vergelijk voordat we een keuze zouden maken door welk bedrijf we geholpen wilde worden.

Contact opgenomen met Airline-Refund

Nadat we een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken kwamen we uiteindelijk terecht op de website van Airline-Refund. De informatie die op de website stond vermeld sprak ons super erg aan waardoor we besloten om contact met het bedrijf op te nemen. We werden uitgebreid geholpen en we hoefde zelf niets te doen voor het verkrijgen van een vergoeding. We zijn daarom ook erg tevreden over Airline-Refund.