Mijn badkamer was dringend aan renovatie toe en ik heb heel wat offertes aangevraagd en websites bekeken, maar ik kon niet direct iets naar mijn zin vinden. Ik wist dat mijn broer ook met verbouwingen bezig was en onlangs een prachtige nieuwe badkamer laten plaatsen heeft, dus heb ik bij hem raad gevraagd. Mijn broer heeft mij toen Harold Ter Beek aangeraden en ik heb ze zo snel mogelijk gecontacteerd. Hier kon ik de badkamer laten renoveren Harderwijk. Het resultaat was beter dan ik ooit had kunnen hopen en tot mijn verbazing was de prijs nog eens voordelig ook. De bouwvakkers waren steeds tijdig aanwezig en hebben mijn badkamer met veel oog voor detail afgewerkt. Ik ben ontzettend tevreden over het inhuren van Harold Ter Beek en ik zou deze firma zeker aanraden aan iedereen die een nieuwe badkamer wilt laten plaatsen!

 Vlotte werken met oog voor detail

Ik ben erg blij met het resultaat van mijn nieuwe badkamer en voornamelijk met de precisie en professionaliteit waarmee de vakmannen mijn badkamer hebben afgewerkt. Hun oog voor detail zorgt voor een resultaat om trots op te zijn! Een ander positief punt was de stiptheid waarop de vakmannen te werk gingen. De communicatie was goed en ze kwamen altijd hun afspraken tijdig na.