Bent u op zoek naar een brandwerend opslagplaats voor uw gevaarlijke en misschien wel brandbare producten? dan is Denios wat u zoekt.

Historie

Helmut Dennig  heeft Denios opgericht in 1986 na aanleiding van een grote brand in een bekende chemieconcern, door deze brand zijn er grote hoeveelheden verontreinigd bluswater de Rijn in gestroomd. De brand had grote schadelijke gevolgen. Dit soort problemen heeft Helmut Denning gemotiveerd om het bedrijf Denios op te richten.

Denios is gespecialiseerd in het brandwerend maken van uw opslagplaatsen. Dit kan gaan van de opslag- en handeling van gasflessen tot het installeren van nood- en oogdouches. de veiligheidsspecialisten van Denios hebben de expertise om u te voorzien in uw behoefte, dit is mogelijk door het uitgebreide assortiment van 15 specialismen.

Denios heeft de visie om veilig en op de juiste manier om te gaan met gevaarlijke stoffen. Dit is namelijk niet alleen belangrijk voor het milieu, maar ook voor de medewerkers van bedrijven. Aangezien Denios een veilige oplossing biedt voor het opbergen van gevaarlijke stoffen bieden ze ook gelijk een betere toekomst voor de toekomstige generaties.

Het is de missie van Denios om een zo veilig en duurzaam mogelijke oplossing te bieden voor uw problemen. Dit doel kunnen ze bereiken door een team van ervaren adviseurs, een groot assortiment aan brandwerende producten en een goede samenwerking met de klant. Denios innoveert continu waardoor ze u altijd de beste oplossing kunnen bieden.