Er wordt zo veel geld en tijd verspild in training & business coaching land: een eenzijdige benadering, zonder oog voor die irrationele mens. Een goede businesscoach geeft je de winnende structuur en strategie voor het schalen van je bedrijf (wetenschap) en helpt jou vervolgens om jezelf niet in de weg te zitten (kunst). Het kiezen van een coach is simpel. Zoek er een die jou helpt topprestaties te bereiken! bij Tibor weten ze hier alles van. Boek direct een 1-op-1 Mission Briefing als je snel advies en strategie nodig hebt. Vertrek met een concreet situatie rapport & actieplan. Een goede personal coach vertelt je wat je moet horen.

Waar je op moet letten

Tibor doet aan business coaching. Bij Tibor wordt er gebruik gemaakt van het snijvlak van 3 elementen: winnende principes van special-forces, succesvolle strategieën van start-ups en wetten op het gebied van persoonlijk leiderschap uit het stoïcisme. Er wordt gebruik gemaakt van 5 pijlers: Publiek, Producten, Pitch, Positie en Partners. 4 Principes: Eenvoud, Zichtbaarheid, Ritme & Procedures. 3 Prioriteiten: Relevantie, Superieuriteit & Aanwezigheid. 2 Processen: Elite-Teams & Elite Leiderschap. Tot slot 1 Plan: Een meetbare missie. Een ondernemerscoach is allemaal bedoeld om een duidelijke structuur en een concreet plan op maat te maken voor jouw bedrijf. 

De voordelen van succes

Het belangrijkste is natuurlijk het op de rit krijgen van jouw werk en privé leven. Zoals gezegd kan het team van Tibor jou en je bedrijf daar uitstekend bij helpen. In twee á drie vragen komen zij tot de kern. Op alle vlakken helpen de coaches je vooruit: relaties, persoonlijk, gezondheid en als ondernemer. Door gebruik te maken van een effectieve bedrijfsstrategie krijg jij rust in jouw werk en privé leven. Zo heb je succes op de werkvloer en kan je gedag zeggen tegen stress. Niemand komt dichter tot de kern dan het Tibor team dat kan! Zij geven jou het volle vertrouwen dat het mogelijk is om deze moeilijke missie te kunnen volbrengen, hoe moeilijk dat ook is of lijkt! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *