Ik heb een strandtent aan de kust van Nederland. Voor mijn strandtent was ik op zoek naar een goedkoop strandlaken maar wel eentje met mijn logo erop. Ik werd door mijn bedrijfsbuurman getipt over deze site. Die heeft ze namelijk ook hier vandaan. Ik op een middag snuffelen op de site en wist al vrij snel wat ik wilde. Strandlaken uitgezocht met de juiste afmetingen en mijn logo doorgestuurd. En natuurlijk het aantal doorgegeven wat ik wilde. Er gaan er hier nogal wat door in het hoogseizoen dus de prijs viel mij niet tegen door het grote aantal wat ik af wilde nemen. Een vrouw belde me nog met wat vragen over de bedrukking van het logo. Hou ik wel van, liever vooraf bellen dan achteraf gedoe.

Levering

Toen de pakketten binnenkwamen was ik er blij mee. Kwaliteit was goed, de bedrukking zit er goed en duidelijk op en iedereen hier vond ze ook geweldig. Wel mooi om te zien hoor als er een paar honderd gasten op hetzelfde strandlaken liggen met mijn logo erop. Geeft gewoon een kick, ben ik heel eerlijk in. Echt heel blij met deze aankoop. Prima bedrijf dit!