Ik heb twee maanden geleden een opbergkist voor buiten gekocht. Met mooi weer, als mijn drie kinderen buiten in de tuin hadden gespeeld, slingerde het speelgoed altijd overal rond. En aan het einde van de dag opruimen betekende alles in een hoek op een hoop gooien. Sinds ik deze opslagruimte heb gekocht is dit probleem opgelost. Na een dag buiten spelen ruimen de kinderen nu zelf hun speelgoed op en doen dit in de kisten. En als ze er weer mee willen spelen weten ze precies waar het ligt. Minder irritaties en ze leren om zelf hun spullen op te ruimen. Ideaal!

Veel meer ruimte

Door deze opslagruimte voor buiten is mijn tuin ook veel overzichtelijker geworden. Ik struikel nooit meer over het speelgoed en de kinderen weten nu precies waar wat ligt. De kisten zijn trouwens erg sterk en kunnen goed tegen wind en een buitje. Daardoor voelt het voor mij als een investering waar ik wat aan heb. Ik denk er zelfs over om er nog twee aan te schaffen, om ook mijn kussens voor de tuinstoelen buiten op te kunnen bergen.