Bekijk de handige wandspiegel bij de Spiegelshop. Op de site zie je de Berlin, een wandspiegel met een mooie lijst in een warme zilverrode kleur, en de Clear een wandspiegel met een facetrand. Bij de Spiegelshop Hengelo heb je met wandspiegels alle keuze qua formaat en vorm. Als voorbeeld een lang smalle wandspiegel die je kan gebruiken als passpiegel is leverbaar evenals een ovale spiegel. Dan is er ook nog alle keuze op het gebied van stijl, met de lijsten heb je alle keuze. Als je de spiegel wil laten aansluiten met rest van je interieur zijn er veel mogelijkheden, lees verder over die mogelijkheden.

De Spiegelshop heeft een groot assortiment

Naast handig kan een wandspiegel decoratief zijn. De Clermont met een gouden lijst is zo’n prachtige spiegel die mooi in een klassieke inrichting kan, ook al heeft hiervoor de Spiegelshop ook wandspiegels met een brocante lijst. Voor een industriële inrichting is er een zwart stalen lijst. Als je wil filteren op de site dan het advies om links bovenaan ‘stijlen’ te selecteren. Je weet wat voor interieur je nu hebt, bijvoorbeeld landelijk, en dan in de rubriek stijlen selecteer je dan landelijk. Mocht je de juiste wandspiegel niet vinden, de Spiegelshop heeft een lijstenmakerij, je kunt met het bedrijf contact leggen.

Een spiegel is handig, en daarvoor zijn strategische plekken

Naast de wandspiegel heeft de Spiegelshop Hengelo ook staande spiegels. Als je bijvoorbeeld een passpiegel zoekt heb je alle keuze. Als de ruimte in de buurt van je kledingkast klein is, dan kun je het beste voor een plakspiegel gaan. Anders een wandspiegel zoals de Carlos, en als je alle ruimte hebt dan kun je ook voor een staande spiegel kiezen. Een extra plakspiegel hebben is ook handig als je een dochter hebt met de tienerleeftijd. De spiegel in de badkamer is een hele strijd, zij wil experimenteren met make-up, haar van een plakspiegel in haar eigen kamer voorzien is de oplossing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *