Een spiegelkast in de badkamer is enorm handig. Je kunt hier spullen in opbergen én je hebt direct een spiegel die je kunt gebruiken. Welke soorten spiegelkasten badkamer zijn er eigenlijk en waar kun je deze kast kopen?

Soorten spiegelkasten

Er zijn veel verschillende soorten spiegelkasten. Zo zijn er kleine medicijnkastjes met spiegel, maar ook grotere kasten met meerdere deuren. Je kunt spiegelkasten kopen in verschillende formaten, kleuren, materialen en met verschillende functionaliteiten. Bij dit laatste kun je bijvoorbeeld denken aan softclose of inbouwverlichting.

Spiegelkast kopen

Een spiegelkast kun je kopen bij verschillende badkamerwinkels en -webshops. We raden je aan eerst verschillende spiegelkasten bij verschillende winkels en webshops te vergelijken. Zo kun je ook direct zien waar je ze tegen de voordeligste prijs vindt.

Spiegelkasten monteren

De spiegelkast kun je meestal aan de muur monteren met een boormachine, pluggen en schroeven. Zorg ervoor dat je ook een waterpas gebruikt om ervoor te zorgen dat de spiegelkast mooi recht komt te hangen.