Gebogen deurluifel

In verschillende hoedanigheden kan het buitengewoon nuttig zijn om droog te kunnen staan bij je eigen voordeur. Denk bijvoorbeeld aan die momenten dat je vanuit je auto of de bus naar huis loopt door de stromende regen. Op dat moment telt elke seconde, iets dat je zeker voelt zodra je bij je voordeur staat te worstelen om je huissleutel te vinden en in het slot te steken. Maar ook je visite en bezorgers van pakketten en post zijn erbij gebaat als ze bij jouw voordeur even een momentje droog kunnen staan, en dus niet in de eventuele regen. Je dient dan ook eigenlijk een soort van afdakje te hebben boven je voordeur. Zo’n afdakje wordt ook wel een deurluifel genoemd. Hoe je het ook wendt of keert, deurluifels geven een stijlvolle tint mee aan je woning en ze zijn dus nog heel nuttig ook, vooral als je voor een gebogen deurluifel kiest. Lees hieronder waarom we dat zo stellen.

Gebogen deurluifel

Dit zijn de voordelen van gebogen deurluifels

Ten opzichte van vlakke, horizontale modellen hebben gebogen deurluifels de volgende voordelen te bieden:

  • Een gebogen deurluifel geeft je woning een authentieke stijl mee die neigt naar exclusiviteit.
  • Gebogen luifels zorgen ervoor dat regenwater snel en soepel van de luifel afglijdt. De kans op lekkage en ander waterschade is hiermee dan ook veel kleiner.
  • Ook een natuurlijk element als bladafval valt normaal gesproken gemakkelijk van een gebogen deurluifel af. Zo blijft het langer schoon en hoef je het minder vaak te reinigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *