horeca koelkast

Een restaurant heeft verschillende horeca koelkast met ook verschillende doelen. Dit is om ervoor te zorgen dat ze op de werkvloer ook een kleine voorraad hebben zodat ze snel kunnen werken. Dit geldt dan niet alleen voor in de keuken, maar ook voor bij de bar. Hier kun je dan ook dranken in kwijt voor een snelle service. Als je bijvoorbeeld een kleine bar hebt in je restaurant dan zul je zien dat mensen hier alleen drinken bestellen. Hier is een bar uiteraard voor en je zult ook zien dat er veel gebruikt van gemaakt wordt. Hier kun je dan flesje frisdrank in kwijt, maar ook andere dranken zoals bier en wijn. Bier heb je vaak ook op de tap, maar als je gaat kijken naar speciaalbier zie je dat dit wel in flesjes aankomt.

horeca koelkast

In de keuken

Ook in de keuken zie je een horeca koelkast staan. Hier liggen dan geen frisdranken in voor het personeel, maar wel ingrediënten die ze nodig hebben tijdens het bereiden van maaltijden. Dit kun je namelijk niet allemaal achter in het pand in de grote koelkasten laten liggen want het kost dan veel tijd om dit telkens te halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *