horecaparasols

Wanneer je op zoek bent naar mooi horecaparasols, dan ben je bij Xterior aan het juiste adres. Hier is het mogelijk om een prachtig exemplaar te kopen, maar ook een model met de naam of logo van jouw bedrijf erop. Tevens zijn deze in diverse modellen te vinden, een rond model, een vierkante, maar ook een langwerpig model, behoren tot dit assortiment.

Sinds kort hebben wij een klein barretje gekocht. Hier hebben wij een flinke verbouwing aan gehad en nu was het terras aan de beurt. Omdat wij hier een beste ruimte hebben, leek het ons verstandig om deze ruimte te overkappen. Helaas, kregen wij geen toestemming voor een vaste overkapping en daarom zij wij overgestapt naar een mooie parasol.

vector illustration of a beach umbrella

Paar mooie horecaparasols laten maken

Via Xterior is veel mogelijk. Niet alleen kan je hier mooie parasols bestellen, maar ook windschermen, terrasschermen en nog veel meer. Omdat wij een mooie parasol wilde hebben, die het hele terras overdekte, hebben wij hier een mooi model laten maken. Wanneer heet slecht weer is, of de zon schijnt, is het heerlijk hier zitten. Deze schermen kunnen tegen een stootje en zijn waterdicht. Meten zagen zij onze omzet ook stijgen en daar doen wij het voor.