wandbureau

Vaak wil je in de avond nog even werken, of iets nakijken op de laptop. Maar iedere keer de eettafel leegruimen is ook niet de ideale oplossing, wil je toch een bureau die weinig ruimte in beslag neemt in je kamer? Met een wandbureau heb je een werkplek wanneer dit nodig is, en een prachtig wandmeubel als het bureau ingeklapt is. Ingeklapt is het bureau stijlvol en een sierraad op de wand, doe je hem open dan zie je verschillende vakken waar je handige spulletjes in op kunt bergen.

wandbureau

Geschikt voor iedere huiskamer

Niet iedere huiskamer heeft hetzelfde formaat, daarom zijn er verschillende maten van een wandbureau verkrijgbaar in het assortiment. Heb je weinig ruimte dan kun je dus ook genieten van een bureau in de woonkamer, ben je klaar met je werk of de kinderen met huiswerk dan klap je het bureau eenvoudig weer in en je hebt de volle ruimte. Over de prijs hoef je niet in te zitten, die is net als alle andere producten zeer voordelig en voor ieder budget aantrekkelijk.

wandbureau

Het oog wil ook wat

Dat een wandbureau niet alleen praktisch moet zijn bewijst dit model ook, in de woonkamer wil je toch ook een mooi meubel aan de muur hebben. Het hout wat is gebruikt is van de beste kwaliteit en netjes afgewerkt, de indeling van de vakken is zeer praktisch. Leuk om spulletjes in op te bergen, of te laten zien als je aan het werk bent. Het ruime werkblad geeft je meer dan voldoende ruimte om je computer op te zetten en je werk te doen.