Heb je een re-integratiebedrijf nodig in Amsterdam? Of een bedrijf dat je personeel kan helpen aan een terugkeer in het werkproces? Work2work heeft mensen voor je klaar staan om dit te doen. Zowel op het 1e spoor als het 2e spoor. Je kunt er hierbij op rekenen dat er goed naar alle mogelijkheden op dit gebied wordt gekeken. Heb je een werknemer die zijn werk niet meer kan uitvoeren? Dat is lastig! Hiervoor kun je bij work2work zijn. Je kunt deze persoon ontslaan maar het is ook zeker een mogelijkheid om hem/haar een andere functie te geven binnen het bedrijf of diegene helpen een functie te krijgen bij een ander bedrijf.

Ervaring re-integratiebedrijf Amsterdam

Dirk: ik ben een manager bij een bedrijf in Amsterdam en een van mijn medewerkers kon zijn taak niet goed meer uitvoeren. Ik wilde hem niet ontslaan omdat hij al járen bij het bedrijf werkt en het een goede kerel was die hard werkte. Toen ben ik naar work2work gegaan voor hulp. Zij hebben me laten zien dat er meerdere functies waren binnen het bedrijf die hij wél kon doen. Zo hebben we samen met hem gekeken welke hij wilde. Alles is goed uitgepakt en ik ben erg tevreden over work2work.