Tegenwoordig is een zonverzekering cruciaal. Overmatige blootstelling aan ultraviolette straling is voor de huid schadelijk en kan zelfs een kwaadaardige huidgroei veroorzaken. In ieder geval kan de volwassenheid sneller zijn, dus meer vertrouwen is essentieel.

Wat betekend UPF50+

Het UPF betekent Ultraviolet Protection Factor. Dit is de wijze waarin je beschermd wordt tegen schadelijke UV straling. De hoogst mogelijke factor is UPF50+. Het factor houdt ongeveer 98% van de UV bestraling tegen.

De mooiste zonnehoeden voor mannen met UPF50 bescherming

De UPF en SPF betekenen hetzelfde. Beide geven de UV-doorlaatbaarheid aan. De SPF wordt meestal gebruikt bij meeste zonnebrandcrèmes, en de UPF factor wordt ook wel gebruikt bij UV werende kleding. De zonnehoed man beschermd je hoofhuid zo een beetje voor de UV-stralen. Maar UV stralen zijn erg sterk. De UV stralen komen dus ook gewoon door een hoed of pet heen. Daarom zijn onze zonnehoeden voor mannen met een speciale coating behandeld die de hoed een UPF50+ bescherming geeft.

Zonnehoeden collectie

Het assortiment zonnehoed man van Hatland is anders. Of u nu hardloopt, fietst, werkt of gewoon op de veranda zit, er zijn talloze stijlen om uit te kiezen. Wij bieden uv-bestendige luifels of hoeden voor alle gelegenheden. Zorg voor bescherming tegen ultraviolette straling. Daarnaast hebben we om de hals geplooide mouwen, die je ook tegen de zon kunnen beschermen. Dit is heel redelijk voor mensen die bij zonnig weer veel buiten zijn. De praktische prestaties van UV-beschermkappen. Natuurlijk is de zonnehoed ook een accessoire van de ontwerper. Ze kunnen heel verschillend zijn. Hartland heeft een grote selectie zonnehoeden. Panama, we hebben alles, maar wat zijn de regels voor het dragen van een zonnehoed? Alles is natuurlijk belangrijk zodat de zonneklep uitgebreide UV-bescherming kan bieden. Hatland’s UV-gemarkeerde flessendoppen hebben een beschermingsgraad van UPF50 +.Of de afzuigkap moet stil zitten, licht, netjes en ruim lijken. Als optie voor al deze functies, als de kap mooi is en bij je kleding past, is hij natuurlijk ook geweldig. In het donker of waar u maar wilt. Wat betreft het model. De zachte hoed van deze onberispelijke dame is een ongelooflijke keuze op het strand. Een meer praktische hoes is bijvoorbeeld geschikter. Het Xavier-model of onze legendarische Bushwalker-draadbanden, die onze beste coatings in jaren zijn, Tropic, Clarion en Reef, krijgen ook UV50 + -bescherming. We houden van meer dan 50 mooie UV-bestendige containers, zoals Kasai, Revelstoke en Botswana. Gevaarlijk blootgesteld aan ultraviolette straling.Dit kan niet de schuld zijn van de grote verscheidenheid aan zonnehoeden van Hatland!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *